11.7.08

Ja som aqui (alli per a vatros)

Primer que res perdoneu, pero no tinc accents al teclat.

Despres d'un dia prou llarg (ens vam aixecar cap a les 6:30) vam fer cap a NY a les 12:15h (hora local, pel nostre cos les 18:15h), passar control de passaports, d'aduana, i cap a la terminal on sortia el vol cap a Detroit. Este es va retrassar una mica, i al final entre agafar les maletes i trobar a Tricia i a Ted es van fer les 19h (o la 1h).

Los xiquets al vol es van portar molt be. Van menjar tot (David va repetir de pizza i tot) i Nuria va dormir un rato. Tot i aixo en arribar a Detroit estava molt cansada i de cami cap a casa de Tricia es va adormir i ja la vam posar al llit.

Al final cap a les 21h (o les 3h) estavem fent una barbacoa (hamburgueses i hot-dogs) i prop de les 23h (o les 5h) anavem a dormir. Dormim a cada de Steve, el germa de Tricia, i tenim dos habitacions molt amples, aqui tot es molt ample.

Avui ens hem llevat molt d'hora, cap a les 7h, ja que ens entrava molta llum del sol a l'habitacio. Steve i Connie (la seva dona) ja havien marxat a treballar, pero ens van deixar l'Adam per a que ens faci de guia i el cotxe de Tricia per anar a casa seva quan ens despertem, i aixo farem en un rato.

PD: Que ha fet el Alonso ? Envieu-me algun correu que no tinc les vostres adreces.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Què ha fet Alonso?Lo jet-lag t'ha afectat una mica....diria que no hi ha F1 esta setmana però igual sí. De totes maneres si tens correu tambè podràs entrar a f1.com o coses així :P

Vinga, a vore si penges fotos en la peazo càmara que tens ;P

Anònim!

Themistokles ha dit...

Com se nota que hi ha pasta. Què s'ha de fer per treballar a IBM?

Un bloc xocotet ha dit...

Ja vaig poder mirar lo de la F1. Viuen tant apartats de tot que no es facil accedir a internet. Ara mateix estem a un Super8 a Wisconsin Wells.

Themistokles ha dit...

Aquest cap de setmana no hi ha F1. De fet no n'hi ha fins al dia 20 (que també són festes a la Ràpita). De tota manera www.formula1.com. En el darrer gran premi va quedar 6è. De fet es un alleujament que a l'Alonso no li vagin bé les coses; així descansem de rojigualda una temporadeta.